За нас

iPcb Circuit Co, Ltd (iPcb®) е високо-технолошки претпријатија за производство што се фокусира на развој и производство на ПЦБ со висока прецизност. Посветени на домашните и прекуокеанските технолошки претпријатија да продолжат да обезбедуваат најсовремени, најсофистицирани услуги за производство на ПХБ. Фабриката има површина од 23,000 квадратни метри и 280 вработени, меѓу кои соодносот на стручен и технички персонал е повеќе од 35%, а персоналот со диплома или погоре изнесува 20%. Компанијата воспостави продажна мрежа во Тајван, Хонг Конг, Јужна Кореја и друга земја, со технологија, квалитет и услуга како водич, за да обезбеди висококвалитетни услуги за обработка и производство на ПХБ за домашни и странски клиенти.

iPcb Circuit Co., Ltd (iPcb®) главно се фокусира на микробранова печка со висока фреквенција, мешан напон со висока фреквенција, ултра висок повеќеслоен IC тест, од 1+ ~ до 6+ HDI, Anylayer HDI, IC Substrate, IC тест табла, Цврсти-флексибилни ПХБ, и обични повеќеслојни FR4 ПХБ и др. Производите се широко користени во индустријата 4.0, комуникација, индустриска контрола, дигитална, Oower снабдување, компјутер, автомобил, медицина, воздухопловство, инструменти, метри, Интернет на нештата и други области. Клиентите се дистрибуираат во Кина и Тајван, Јужна Кореја, Јапонија, САД, Бразил, Индија, Русија, Југоисточна Азија, Европа и други делови на светот.

iPcb Circuit Co., Ltd. (iPcb®) има положено ISO9001, UL, RoHS и други сертификати за систем за управување со квалитет. Фабричка производствена линија увезена прецизност на опрема за производство и тестирање на плочки, висок тим за производство на ПХБ Технологија, има повеќе од 10 години искуство во производството и тим за управување со висок квалитет, за да формира совршен гарантен систем и строго управување со квалитетот. Во строга согласност со стандардното производство на ИПЦ. Стандарди за прифаќање за да се осигура дека производите се во согласност со барањата за квалитет на клиентите и стандардите за ИПЦ. Компанијата се залага за квалитетен концепт „Направете го тоа најдобро и спречете го прво“, ја подобрува ефикасноста на производството на ПХБ, ги заштедува трошоците и работното време, така што обезбедува најдобар деловен тајминг за сите клиенти.

iPcb Circuit Co., Ltd. (iPcb®) во производството на ПХБ постојано се стреми да го подобри производствениот процес на ПХБ, за да ги реши техничките и проблемите во производството, iPcb отсекогаш се одржувал во производството на висококвалитетни производи на ПХБ производи, iPcb користејќи софистицирана линија за опрема за производство на најдобрите ПХБ и прекрасна фабрика во Кина, висока фреквенција и голема брзина, ИЦ табла, ИЦ тест табла, HDI повеќеслојна плоча и висока прецизност на основната технологија на производство на ПХБ претпријатие.

ipcb pcb фабрика