Rreth nesh

iPcb Circuit Co, Ltd (iPcb®) është një ndërmarrje prodhuese me teknologji të lartë që fokusohet në zhvillimin dhe prodhimin e PCB-ve me precizion të lartë. Të përkushtuar ndaj ndërmarrjeve teknologjike vendase dhe të huaja për të vazhduar të ofrojnë shërbimet më të avancuara, më të sofistikuara të prodhimit të PCB-ve. Fabrika ka një sipërfaqe prej 23,000 metra katrorë dhe 280 punonjës, ndër të cilët raporti i personelit profesional dhe teknik është më shumë se 35%, dhe personeli me diplomë bachelor ose më lart llogarit 20%. Kompania ka krijuar rrjetin e shitjeve në Tajvan, Hong Kong, Korenë e Jugut dhe vend tjetër, me Teknologjinë, Cilësinë dhe Shërbimin si udhëzues, për të ofruar shërbime të përpunimit dhe prodhimit të PCB me cilësi të lartë për klientët vendas dhe të huaj.

iPcb Circuit Co, Ltd (iPcb®) kryesisht fokusohet në mikrovalë me frekuencë të lartë PCB, tension të përzier me frekuencë të lartë, IC IC Multilayer Ultra-high, nga 1+ ~ në 6+ HDI, Anylayer HDI, IC Substrate, IC test Board, PCB-të Fleksibile të Ngurtë, dhe PCB-të e Shumëfishe me shumë shtresa etj. Produktet përdoren gjerësisht në Industrinë 4, Komunikim, Kontroll Industrial, Dixhital, furnizim Oower, Kompjuter, Automobile, Mjekësi, Hapësirë ​​ajrore, Instrumente, Matës, Internet të Gjërave dhe fusha të tjera. Konsumatorët shpërndahen në Kinë dhe Tajvan, Korenë e Jugut, Japoni, Shtetet e Bashkuara, Brazil, Indi, Rusi, Azinë Juglindore, Evropë dhe pjesë të tjera të botës.

iPcb Circuit Co, Ltd (iPcb®) ka kaluar ISO9001, UL, RoHS dhe Certifikime të tjera të Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë. Linja e prodhimit të fabrikës importoi saktësi të prodhimit dhe pajisjeve të testimit të bordit qark, ekipi i lartë i prodhimit të PCB Technoloty, ka më shumë se 10 vjet përvojë prodhimi dhe Ekipi i Menaxhimit të Cilësisë së lartë, për të formuar një sistem të përsosur garancie dhe menaxhim të rreptë të cilësisë. Në përputhje të rreptë me prodhimin standard të IPC. Standardet e pranimit për të siguruar që produktet janë në përputhje me kërkesat e cilësisë së klientit dhe standardet IPC. Kompania mbron konceptin e cilësisë “Bëje më mirë dhe parandaloje atë së pari”, përmirëson efikasitetin e prodhimit të PCB, kursen koston dhe kohën e punës në mënyrë që të sigurojë kohën më të mirë të biznesit për të gjithë klientët.

iPcb Circuit Co, Ltd (iPcb®) në prodhimin e PCB përpiqet vazhdimisht të përmirësojë procesin e prodhimit të PCB, për të zgjidhur problemet teknike dhe të prodhimit, iPcb është mbajtur gjithmonë në prodhimin e parimeve të cilësisë së lartë të produkteve PCB, iPcb duke përdorur linjë pajisje të sofistikuar për të prodhuar PCB-të më të mira dhe fabrikën e mrekullueshme në Kinë, Frekuencë të Lartë dhe Shpejtësi të Madhe, tabelë IC, bord IC Test, bord qarkor HDI Multilayer dhe saktësi të lartë të teknologjisë kryesore të prodhimit të ndërmarrjes PCB.

fabrika ipcb pcb